Trädfällning Norrort

RING OSS - 018-444 56 97

Om oss

Vi fäller träd och är arborister i Norrort

Välkommen till Sandholm Entreprenad AB som arbetar med trädfällning i Norrort. Vi arbetar i de norra delarna av Stockholm, med förorter som Järfälla, Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Bro, Vallentuna, Åkersberga, Märsta, Sigtuna, Bålsta, Kungsängen och i orter ända bort till Uppsala, bland annat.

Vi är arborister som tar hand om träd

Med oss som era arborister och trädfällare kommer ni att få säkra trädfällningar i Norrort. Vi vänder oss till BRF:er, fastighetsbolag, kommuner, myndigheter, företag och privatpersoner som behöver arborister som kan fälla träd i stadsmiljö, eller som behöver utfört arbete med att beskära och ta hand om träd samt buskar.

Vi har lång erfarenhet och självklart har vi den utbildning som krävs för att fälla, beskära träd, ta hand om samt plantera träd och buskar. Vi har även möjlighet att forsla bort ris, stammar och annat skräp i vår egen lastbil. Anlitar ni oss som arborister och är privatperson kan ni alltid dra av för RUT-avdraget för arbetskostnaden.

Vi är ett RUT-företag

Vi uppfyller alla krav som ställs på oss som RUT-företag. Vi har F-skattebevis och stor kompetens för allt slags trädgårdsarbete och omvårdnad av träd. Anlita oss för trädfällning i Norrort. Ta gärna kontakt så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er!

Välkommen med en förfrågan om offert.

Sandholm Entreprenad AB


Myssinge 71
747 93 Alunda

018-444 56 97

[javascript protected email address]

559227-9870


Trädfällning

Arborist


logo-image

Om Oss

Vi erbjuder effektiv trädfällning av en skicklig arborist med känsla för det naturliga.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Sandholm Entreprenad AB

Org nr: 559227-9870
Myssinge 71
747 93 Alunda
Tel: 018-444 56 97

Hitta hit